Psicoteràpia i autoconeixement
Entenc la psicoteràpia com un procés de coneixement i aprofundiment en un mateix que permet a la persona alliberar-se de creences i patrons de funcionament dolorosos, limitadors i generadors de malestar.

Aquest és un procés a dos: en un espai d'intimitat, escolta i respecte, terapeuta i client explorem junts els aspectes que causen sofriment així com els recursos que la persona té i no està utilitzant, sigui perquè no en sap o perquè no els coneix, de manera que puguin emergir nous potencials i conductes més saludables. El motor de canvi és, per tant, la relació. Una relació de seguretat i confiança a través de la qual la persona es pot anar obrint, coneixent i reforçant progressivament, adquirint una major autonomia, autenticitat i sensació de benestar.

Els aspectes a tractar poden ser molt diversos: aïllament, ansietat, depressió, estrès, impulsivitat, inseguretat, introversió, tristesa, dol, pors, confusió, trauma, baixa autoestima, malaltia, somatitzacions, problemes de parella o en altres relacions… però també les ganes de conèixer-se millor i d'adquirir un ventall més gran de recursos i actituds per afrontar la vida de forma més autèntica i creativa.

Normalment la teràpia es realitza per mitjà d'una sessió d'una hora setmanal durant un temps variable. Aquest temps vindrà definit per la demanda de la persona, i s'acordarà entre el client i el terapeuta.


Aviso Legal/ Política de Privacitat | Política de cookies