Trajectòria professional
La meva trajectòria professional s'ha desenvolupat en tres àmbits interrelacionats:

Biologia i Genètica Humana CV en Biologia

Acabada la carrera de Biologia el 1986 a la UB, vaig treballar durant tres anys en la investigació de la biologia molecular del càncer a la Facultat de Medicina.

Posteriorment em vaig traslladar a València on, en col·laboració amb la UV, vaig realitzar la tesi doctoral a l'Hospital La Fe i em vaig especialitzar en l'estudi de les malalties hereditàries. El meu treball “Estudi genètic de l'atàxia de Friedreich” va rebre el premi extraordinari de doctorat.

L'any 1996 vaig tornar a Barcelona com a professora ajudant al Dep. Genètica de la UB i el 1997 em vaig incorporar a l'Hospital Sant Joan de Déu com responsable del Laboratori de Genètica Molecular. Durant set anys vaig treballar en el diagnòstic de malalties hereditàries i vaig desenvolupar diversos projectes de recerca relacionats amb la genètica de malalties neurodegeneratives i trastorns mentals.

Acreditada en Genètica Humana, continuo mantenint l’interès i el contacte amb la Genètica i la Reproducció Assistida, fent formació activa en aquesta àrea.

Psicologia i Psicoteràpia CV en Psicologia

Cada cop més sensibilitzada per l'aspecte humà i profund de la malaltia i la salut, l'any 2004 vaig decidir reorientar-me i formar-me en Psicologia. Vaig iniciar la Llicenciatura a la UOC i he cursat diverses formacions en Psicoteràpia dins la línia Integrativa de la Psicologia Humanista.

Actualment, acreditada per la FEAP, treballo com a psicoterapeuta a la meva pròpia consulta a Barcelona.

Així mateix incorporo la meva experiència clínica i assistencial per oferir acompanyament psicològic i assessorament genètic i reproductiu a persones amb problemes de fertilitat i a persones afectades de malalties hereditàries i als seus familiars.

En aquest context col·laboro amb:

- Cintra psicologia www.cintrapsicologia.com
- Projecte Espora, acció solidària en salut mental http://www.cintrapsicologia-bcn.com/wp-content/uploads/2013/11/projecte_espora.pdf
- GenIntegral, consultoria genètica i epigenètica http://genintegral.com/es

Formació i docència

Paral·lelament a les tasques assistencials, d’investigació i de consulta, he donat regularment classes a la Universitat i participo activament en cursos de doctorat, màsters i formacions diverses.


Aviso Legal/ Política de Privacitat | Política de cookies